Publikavimo data: 2025-08-19
Sultingi mėsos kukuliai multicooker įrenginyje
Kukuliai laikomi tarptautiniu patiekalu, nes juos gamina daugybė tautų, tačiau šis patiekalas skiriasi tik pavadinimu. Yra daugybė mėsos kukulių receptų. Paprastai jie kepami, troškinami, verdami garuose, verdami ir daug kitų. Išoriškai mėsos kukuliai labai panašūs į kotletus, tačiau pagrindinis skirtumas tarp jų yra tas, kad į juos dedama įvairių grūdų ir daržovių. Be klasikinių ryžių, mėsos kukuliai gali būti gaminami su avižiniais dribsniais, grikiais, bulvėmis ir net džiovintais vaisiais.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, ryžius, kiaušinį ir svogūną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite. Suformuokite didelius mėsos kukulius ir siųskite juos į augaliniu aliejumi pateptą multicookerio dubenį. Kepkite mėsos kukulius 5 minutes "kepimo" režimu.
Žingsnis 2
Pomidorų pastą ir grietinę lengvai praskieskite vandeniu. Suberkite miltus ir druską. Supilkite likusį vandenį ir suplakite skystį iki vientisos masės. Sudėkite žoleles ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Padažą supilkite ant kotletų ir 30 minučių troškinkite "troškinimo" režimu. Baigiant troškinti, palikite mėsos kukulius po dangčiu dar 20 minučių.
Kategorijos