Sultingi mėsos kukuliai multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sultingi mėsos kukuliai multicooker įrenginyje

Kukuliai laikomi tarptautiniu patiekalu, nes juos gamina daugybė tautų, tačiau šis patiekalas skiriasi tik pavadinimu. Yra daugybė mėsos kukulių receptų. Paprastai jie kepami, troškinami, verdami garuose, verdami ir daug kitų. Išoriškai mėsos kukuliai labai panašūs į kotletus, tačiau pagrindinis skirtumas tarp jų yra tas, kad į juos dedama įvairių grūdų ir daržovių. Be klasikinių ryžių, mėsos kukuliai gali būti gaminami su avižiniais dribsniais, grikiais, bulvėmis ir net džiovintais vaisiais.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Sultingi mėsos kukuliai multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, ryžius, kiaušinį ir svogūną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite. Suformuokite didelius mėsos kukulius ir siųskite juos į augaliniu aliejumi pateptą multicookerio dubenį. Kepkite mėsos kukulius 5 minutes "kepimo" režimu.

Žingsnis 2

Sultingi mėsos kukuliai multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Pomidorų pastą ir grietinę lengvai praskieskite vandeniu. Suberkite miltus ir druską. Supilkite likusį vandenį ir suplakite skystį iki vientisos masės. Sudėkite žoleles ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Sultingi mėsos kukuliai multicooker įrenginyje Žingsnis 3
Padažą supilkite ant kotletų ir 30 minučių troškinkite "troškinimo" režimu. Baigiant troškinti, palikite mėsos kukulius po dangčiu dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos