Sultingi mėsos kukuliai su ryžiais ir kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sultingi mėsos kukuliai su ryžiais ir kiauliena

Mėsos kukuliai gali būti gaminami naudojant įvairių rūšių mėsą ir papildomus ingredientus. Tokie mėsos kukuliai dėl mėsos būna labai sotūs ir sultingi. Grietinė mėsos kukuliams suteiks kreminio skonio ir minkštumo. Pomidorų pasta mėsos kukuliams suteiks šiek tiek rūgštumo ir aštrumo.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Sultingi mėsos kukuliai su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu santykiu 1:1. Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Sultingi mėsos kukuliai su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 2
Morkas stambiai sutarkuokite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Sudėkite daržoves į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Sultingi mėsos kukuliai su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 3
Sudėkite ryžius, keptas daržoves ir maltą mėsą. Įmuškite kiaušinį ir pagardinkite druska bei pipirais. Mišinį gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Sultingi mėsos kukuliai su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius kotletukus ir sudėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Įmaišykite grietinę ir pomidorų pastą. Supilkite 500 ml verdančio vandens ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos