Publikavimo data: 2024-06-22
Sultingi šonkauliukai su medumi ir garstyčiomis
Jei pavargote nuo pomidorų, kečupo ir majonezo marinatų, pabandykite mėsą marinuoti meduje. Kokį medų bepasirinktumėte, tokio atspalvio skonio bus ir mėsoje, garstyčių žirneliai tik pagardins skonį. O sojų padažas suteiks saldumo ir druskos.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus, užpilkite ant šonkaulių ir gerai aptepkite, kad patektų į kiekvieną įpjovą. Česnaką perpjaukite išilgai ir taip pat paskleiskite į įpjovas. Padėkite marinatą į šaldytuvą nuo valandos iki paros. Kuo ilgiau marinuosite, tuo geresnio skonio ir minkštesni bus šonkauliukai.
Žingsnis 2
Suvyniokite šonkauliukus į foliją ir sudėkite ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, dėkite juos į orkaitę ir kepkite valandą, tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir kepkite dar 30 minučių. Paruoštą patiekalą patiekite karštą.
Kategorijos