Sultingi šonkauliukai su medumi ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sultingi šonkauliukai su medumi ir garstyčiomis

Jei pavargote nuo pomidorų, kečupo ir majonezo marinatų, pabandykite mėsą marinuoti meduje. Kokį medų bepasirinktumėte, tokio atspalvio skonio bus ir mėsoje, garstyčių žirneliai tik pagardins skonį. O sojų padažas suteiks saldumo ir druskos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi šonkauliukai su medumi ir garstyčiomis Žingsnis 1
Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus, užpilkite ant šonkaulių ir gerai aptepkite, kad patektų į kiekvieną įpjovą. Česnaką perpjaukite išilgai ir taip pat paskleiskite į įpjovas. Padėkite marinatą į šaldytuvą nuo valandos iki paros. Kuo ilgiau marinuosite, tuo geresnio skonio ir minkštesni bus šonkauliukai.

Žingsnis 2

Sultingi šonkauliukai su medumi ir garstyčiomis Žingsnis 2
Suvyniokite šonkauliukus į foliją ir sudėkite ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, dėkite juos į orkaitę ir kepkite valandą, tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir kepkite dar 30 minučių. Paruoštą patiekalą patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos