Publikavimo data: 2025-08-17
Sultingi triušienos kotletai
Pasaulyje yra daugybė kotletų gaminimo receptų, tačiau aš noriu jums pasiūlyti savo patikrintą jų gaminimo receptą! Kotletai būna minkšti ir skanūs.
Žingsnis 1
Mes vartojame maltinukus, aš turiu naminius maltinukus, kuriuos gaminau iš vištienos ir triušienos, galite vartoti bet kokius kitus maltinukus, kurie nėra per riebūs.
Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite, supjaustykite į 4 dalis, sudėkite į blenderio dubenį, suberkite duoną ir pieną.
Žingsnis 3
Viską sumalkite blenderiu ir sudėkite į maltą mėsą, įmuškite vištos kiaušinį, jei kiaušiniai maži, galite įmušti du kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos, prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite ir kelias minutes gerai išplakite faršą.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite kotletus, kurių formą galite pasirinkti.
Žingsnis 5
Apvoliokite kotletus džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, tada dar apie 5 minutes troškinkite uždengę dangčiu.
Kategorijos