Publikavimo data: 2025-08-19
Sultingi vištienos sparneliai su sezamo sėklomis
Vištienos sparneliai yra gana dažnas daugelio patiekalų ingredientas. Juose yra daug vitaminų, kurie stiprina imuninę sistemą. Vištienos sparneliai laikomi mažai kaloringu produktu, todėl jie dažnai įtraukiami į dietos besilaikančių žmonių racioną. Mūsų recepte sparneliams neįtikėtino skonio suteikia medus, citrinų sultys, sojų padažas ir sezamo sėklos. Dėl šio derinio vištienos sparneliai tampa tikrai restorano kokybės patiekalu.
Žingsnis 1
Sparnelius užpilkite gautu marinatu, uždenkite lėkšte arba dangčiu ir palikite marinuotis maždaug 1-1,5 valandos.
Žingsnis 2
Kai sparneliai pastovės, perkelkite juos į gerai įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol iš abiejų pusių apskrus. Tada supilkite likusį marinatą, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Likus penkioms minutėms iki virimo, įpilkite medaus ir palikite dar porai minučių. Medus greitai karamelizuojasi ir suteikia sparneliams gražią rausvą spalvą.
Kategorijos