Publikavimo data: 2025-08-20
Sultingi žuvies kotletai su cukinijomis
Kotletas buvo išrastas Prancūzijoje. Iš pradžių tai buvo apvoliota kiaulienos šonkaulį apvoliota mėsa. Atsiradus stalo įrankiams, kaulas buvo pašalintas ir liko tik gerai išmušta mėsa džiūvėsėliuose. Maltos žuvies kotletai su cukinijomis yra originalus patiekalas pagal produktų sudėtį, jie gaunasi sultingi, švelnūs, su ruda traškia plutele.
Žingsnis 1
Žuvies filė sumalkite mėsmale į maltinukus. Nuplautą cukiniją sutarkuokite vidutine tarka. Svogūną ir česnaką supjaustykite labai smulkiais kubeliais. Sumaišykite visus ingredientus, įberkite druskos, pipirų ir suberkite manų kruopas.
Žingsnis 2
Formuokite norimos formos ir dydžio kotletus. Apvoliokite kotletukus džiūvėsėliuose, dėkite juos į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol paruduos ir taps traškūs.
Kategorijos