Sultingos dešrelės su džiovintomis slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingos dešrelės su džiovintomis slyvomis

Slyvos patiekalui suteikia pikantiško skonio su rūgštele. Galite naudoti paprastas arba rūkytas džiovintas slyvas, tada jūsų dešrelės įgaus neįtikėtiną dūmo skonį. Jis dera su bet kokios rūšies mėsa ir yra pasirengęs ją pabrėžti. Kiauliena su ja taps aštri, vištiena įgaus saldų skonį, o jautiena taps minkšta ir švelni. O kadangi mūsų patiekale yra kelių rūšių mėsos, mėgausitės nenusakomu skonių deriniu.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Sultingos dešrelės su džiovintomis slyvomis Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, petražoles, džiovintas slyvas, kiaušinį ir česnaką. Supilkite kalendrą ir papriką. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultingos dešrelės su džiovintomis slyvomis Žingsnis 2
Sudėkite sutrintus krekerius. Supilkite pieną. Kruopščiai išmaišykite. Palikite paruoštą maltinuką pastovėti 2-3 valandas, galite palikti per naktį.

Žingsnis 3

Sultingos dešrelės su džiovintomis slyvomis Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite dešrelę, pamirkykite ją džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje kelias minutes, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos