Publikavimo data: 2024-05-25
Sultingos dešrelės su džiovintomis slyvomis
Slyvos patiekalui suteikia pikantiško skonio su rūgštele. Galite naudoti paprastas arba rūkytas džiovintas slyvas, tada jūsų dešrelės įgaus neįtikėtiną dūmo skonį. Jis dera su bet kokios rūšies mėsa ir yra pasirengęs ją pabrėžti. Kiauliena su ja taps aštri, vištiena įgaus saldų skonį, o jautiena taps minkšta ir švelni. O kadangi mūsų patiekale yra kelių rūšių mėsos, mėgausitės nenusakomu skonių deriniu.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, petražoles, džiovintas slyvas, kiaušinį ir česnaką. Supilkite kalendrą ir papriką. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite sutrintus krekerius. Supilkite pieną. Kruopščiai išmaišykite. Palikite paruoštą maltinuką pastovėti 2-3 valandas, galite palikti per naktį.
Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite dešrelę, pamirkykite ją džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje kelias minutes, kol paruduos.
Kategorijos