Publikavimo data: 2025-08-18
Sultingos įdarytos paprikos su jautiena
Įdaryta paprika - tai daržovė, nulupta nuo šerdies su sėklomis ir įdaryta įdaru. Šis patiekalas yra tradicinis daugelyje pasaulio virtuvių ir turi ilgą istoriją. Paprikose yra daug vitaminų A ir C, kurie išlieka net termiškai apdorojant. Mėsos įdaras gaminamas iš maltos mėsos, o paruoštas patiekalas yra aromatingas, sultingas ir labai sotus.
Žingsnis 1
Nuluptą svogūną sudėkite ant pjaustymo lentos ir supjaustykite mažais kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite morkas ir svogūnus į įkaitintą keptuvę ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite ir virkite 20 minučių, kol jie bus pusiau išvirę. Išimkite iš ryžių ir atvėsinkite juos nuvarvintus. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite ryžius ir keptą mėsą, viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Atsargiai išpjaukite paprikų kotelius. Arbatiniu šaukšteliu šaukšteliu dėkite maltos mėsos ir ryžių įdaro į skylutę, kad paprikos būtų iki pat viršaus užpildytos.
Žingsnis 4
Sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą, įpilkite vandens ir druskos pagal skonį. Sudėkite paprikas į gilų puodą ir užpilkite jas mišiniu. Troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.
Kategorijos