Publikavimo data: 2024-06-08
Sultingos kepenys su daržovėmis
Kepenys kaip produktas vertingos dėl savo savybių, daugiausia vitaminų B12, A ir vario. Tačiau svarbiausia, kad kepenys yra skanios, iš jų galima paruošti daug įdomių patiekalų ir jos tinka daugeliui valgymo planų. Jautienos kepenėlės su daržovėmis - vienas iš variantų, kuris ne tik maistingai ir skaniai pamaitins, bet ir neleis daug laiko praleisti virtuvėje ir daug pinigų skirti maistui. Kaip matote, iš visų pusių tai labai palankus produktas.
Žingsnis 1
Kepenis supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūnus - šiaudeliais, morkas - mažais strypeliais arba sutarkuokite stambia tarka. Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Keptuvėje kepkite kepenėles, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite šoninę, sumaišykite su svogūnais ir morkomis. Kepkite daržoves, kol iškeps. Tada sudėkite keptas kepenėles, prieskonius ir šiek tiek vandens. Troškinkite po dangčiu 15 minučių.
Kategorijos