Publikavimo data: 2024-05-26
Sultingos keptos bulvių puselės su įdaru
Neįtikėtinai paprastas, bet skanus patiekalas gaminamas iš bulvių, įdarytų kumpiu, sūriu ir žaliaisiais svogūnais. Paprastos sudedamosios dalys ir gaminimo būdai, tačiau jis atrodo šventiškai ir yra toks pat skanus, kaip brangūs ir daugiasluoksniai patiekalai. Be to, tam nereikia nei daug patirties, nei pinigų, nei laiko. Svarbiausia po ranka turėti keptų bulvių su odele ir visko, ko reikia įdarui.
Žingsnis 1
Perpjaukite keptas bulves išilgai pusiau ir atsargiai pašalinkite dalį minkštimo, palikdami nedidelį kiekį su odele. Sudėkite minkštimą į dubenį ir sumaišykite su smulkiai supjaustytu kumpiu, žaliaisiais svogūnais, puse tarkuoto sūrio, grietine ir juodaisiais pipirais.
Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite įdarą į bulvių skilteles. Viršų apibarstykite likusiu sūriu, dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 4 minutes, kol apskrus.
Kategorijos