Publikavimo data: 2025-08-20
Sultingos salotos su žaliaisiais pomidorais
Žalieji pomidorai naudojami įvairiems patiekalams gaminti. Jų galima dėti į salotas arba iš jų gaminti suktinukus. Tokie pomidorai nėra tokie saldūs kaip prinokę pomidorai, tačiau turi ryškų šviežiai nupjautos žolės skonį. Tokie skoniai gražiai paįvairins bet kokias salotas ir gali būti patiekiami prie daugumos mėsos patiekalų.
Žingsnis 1
Žaliuosius pomidorus supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite žalumynus. Prinokusius pomidorus supjaustykite griežinėliais. Sudėkite daržoves ir žalumynus į salotinę.
Žingsnis 2
Nulupkite agurką ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite agurką prie kitų daržovių ir pabarstykite žirneliais. Pagal skonį pagardinkite aliejumi ir druska. Salotas gerai išmaišykite.
Kategorijos