Publikavimo data: 2024-05-25
Sultingos virtos dešrelės
Kad garnyras būtų skanus, jį reikia tinkamai išvirti. Galbūt ne visi žino, kad šis iš pirmo žvilgsnio paprastas kulinarinis gaminys turi savo paslapčių. Juk jie turi pasirodyti sultingi ir kvapnūs, o vandenyje neprarasti savo skonio. Įgūdžiai labai paprasti, tačiau verta juos žinoti ir išmokyti jų savo šeimą, vaikus ir draugus.
Žingsnis 1
Palikite dešreles natūraliuose apvalkaluose. Jei jos yra su dirbtiniais apvalkalais, išimkite juos. Keliose vietose šakute arba dantų krapštuku pradurkite natūralų apvalkalą.
Žingsnis 2
Kai vanduo užvirs, įmeskite į jį dešreles ir virkite 5-10 minučių, priklausomai nuo dešrelių storio. Išvirusias dešreles išimkite iš vandens, šiek tiek atvėsinkite ir išimkite apvalkalą.
Kategorijos