Sultingos virtos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingos virtos dešrelės

Kad garnyras būtų skanus, jį reikia tinkamai išvirti. Galbūt ne visi žino, kad šis iš pirmo žvilgsnio paprastas kulinarinis gaminys turi savo paslapčių. Juk jie turi pasirodyti sultingi ir kvapnūs, o vandenyje neprarasti savo skonio. Įgūdžiai labai paprasti, tačiau verta juos žinoti ir išmokyti jų savo šeimą, vaikus ir draugus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingos virtos dešrelės Žingsnis 1
Palikite dešreles natūraliuose apvalkaluose. Jei jos yra su dirbtiniais apvalkalais, išimkite juos. Keliose vietose šakute arba dantų krapštuku pradurkite natūralų apvalkalą.

Žingsnis 2

Sultingos virtos dešrelės Žingsnis 2
Kai vanduo užvirs, įmeskite į jį dešreles ir virkite 5-10 minučių, priklausomai nuo dešrelių storio. Išvirusias dešreles išimkite iš vandens, šiek tiek atvėsinkite ir išimkite apvalkalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos