Publikavimo data: 2024-06-23
Sultingos vištienos šlaunelės salsoje.
Salsa - svarbiausias tradicinės meksikiečių virtuvės patiekalas. Padažas dėl savo aštrumo ir aitrumo naudojamas daugelyje kulinarinių patiekalų. Kartu su vištienos šlaunelėmis padažas papildo švelnią mėsą sodriu skoniu. Jį lengva paruošti, o apetitą žadinantis rezultatas patenkins visus lūkesčius.
Žingsnis 1
Peiliu iš vištienos šlaunelių pašalinkite kaulus ir stambias venas, jei jų yra. Pjaustydami stenkitės palikti kuo daugiau mėsos. Supjaustykite šlauneles proporcingais pailgais gabalėliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą iki skystos būsenos. Kepkite vištienos šlauneles 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Paprikas perpjaukite per pusę. Šaukštu arba peiliu pašalinkite šerdį. Išimkite visas sėklas. Supjaustykite vienodo dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite paprikas. Išmaišykite mišinį iki vientisos masės. Kaitinkite 10 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 5
Stambiai sutarkuokite kiekvieną sūrį ir tolygiai pabarstykite mišinį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir išjunkite kaitlentę. Palaukite, kol sūriai pradės lydytis ir įmirks turinį.
Kategorijos