Publikavimo data: 2024-10-21
Sultingos vištienos šlaunelės su česnakais
Vištiena yra daugiausiai vartojama mėsa visose pasaulio šalyse, todėl jos neabejotinai turėtų būti kiekvieno žmogaus mitybos racione. Tai aukštos kokybės, lengvai virškinamų baltymų, aminorūgščių, vitaminų ir mineralų šaltinis. Lyginant vištienos šlauneles su filė, jos yra daug sultingesnės ir minkštesnės. Jų galima dėti į bet kokį garnyrą - bulvių košę, košę ar daržovių salotas.
Žingsnis 1
Nuplautas kojas gerai įtrinkite druska ir pipirais. Kepkite vištienos šlauneles keptuvėje, kol taps auksinės spalvos, ir išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 2
Iš laimo išspauskite sultis ir smulkiai sukapokite česnaką. Tada įpilkite sojų padažo, imbiero ir medaus. Supilkite mišinį į keptuvę ir išmaišykite. Padažas turėtų sutirštėti ir užvirti. Tada į padažą sudėkite vištienos šlauneles ir virkite apie 20 minučių.
Kategorijos