Publikavimo data: 2025-08-17
Sumuštiniai su malta mėsa karštoje keptuvėje
Jei šaldytuve turite truputį maltos mėsos, kurios nepakanka visaverčiam patiekalui paruošti, o reikia pamaitinti kelis žmones, paruoškite šiuos gardžius karštus sumuštinius keptuvėje. Jie primena kažką tarpinio tarp picos ir mėsainio. Jie sotūs dėl maltos mėsos, pikantiški dėl marinuotų agurkų ir labai apetitiški dėl stangraus sūrio. Šiuos sumuštinius kepiau iš karto dviejose keptuvėse, kad visi sumuštiniai būtų paruošti vienu metu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytus agurkus, svogūną, maltą mėsą ir druską pagal skonį.
Žingsnis 3
Mėsos mišinį paskirstykite ant duonos riekelių.
Žingsnis 4
Ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi dėkite kepinį mėsos puse žemyn ir įspauskite į keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies 7-8 minutes. Neuždenkite dangčiu.
Žingsnis 5
Kol sumuštiniai kepa, sutarkuokite sūrį smulkia tarka.
Žingsnis 6
Apverskite keptuvėse esančius sumuštinius į kitą pusę ir kiekvieną aptepkite tarkuotu sūriu. Kepkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes.
Kategorijos