Sumuštiniai su paštetu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Sumuštiniai su paštetu

Sumuštinis yra vienas iš labiausiai paplitusių ir mėgstamiausių pusryčių variantų. Siūlome pusryčiams patiekti sumuštinius su naminiu grybų paštetu. Šie pusryčiai bus ir lengvi, ir maistingi.
Gaminimo laikas
28 min.
Laikas virtuvėje
18 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštiniai su paštetu Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus ir sutarkuokite morkas.

Žingsnis 2

Sumuštiniai su paštetu Žingsnis 2
Supjaustykite pievagrybius plonais griežinėliais, o kiaušinius galite supjaustyti bet kokia norima forma.

Žingsnis 3

Sumuštiniai su paštetu Žingsnis 3
Grybus apkepkite aliejuje.

Žingsnis 4

Sumuštiniai su paštetu Žingsnis 4
Sudėkite grybus atvėsti ir toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas. Kepkite svogūnus, kol taps permatomi.

Žingsnis 5

Sumuštiniai su paštetu Žingsnis 5
Grybus, mišrainę, kiaušinius, sviestą, druską ir pipirus sudėkite į trintuvą.

Žingsnis 6

Sumuštiniai su paštetu Žingsnis 6
Viską sumalkite iki vientisos masės. Paštetą sudėkite į dubenį ar kitą indą, iš kurio bus patogu paimti.

Žingsnis 7

Sumuštiniai su paštetu Žingsnis 7
Atvėsusį paštetą užtepkite ant duonos paviršiaus ir patiekite pusryčiams, pirmajam arba antrajam patiekalui. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos