Publikavimo data: 2024-04-09
Sumuštiniai su paštetu
Sumuštinis yra vienas iš labiausiai paplitusių ir mėgstamiausių pusryčių variantų. Siūlome pusryčiams patiekti sumuštinius su naminiu grybų paštetu. Šie pusryčiai bus ir lengvi, ir maistingi.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus ir sutarkuokite morkas.
Žingsnis 2
Supjaustykite pievagrybius plonais griežinėliais, o kiaušinius galite supjaustyti bet kokia norima forma.
Žingsnis 3
Grybus apkepkite aliejuje.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus atvėsti ir toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas. Kepkite svogūnus, kol taps permatomi.
Žingsnis 5
Grybus, mišrainę, kiaušinius, sviestą, druską ir pipirus sudėkite į trintuvą.
Žingsnis 6
Viską sumalkite iki vientisos masės. Paštetą sudėkite į dubenį ar kitą indą, iš kurio bus patogu paimti.
Žingsnis 7
Atvėsusį paštetą užtepkite ant duonos paviršiaus ir patiekite pusryčiams, pirmajam arba antrajam patiekalui. Gero apetito!
Kategorijos