Sumuštiniai su raudona žuvimi ir avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sumuštiniai su raudona žuvimi ir avokadais

Sumuštinis yra populiariausias ir paprasčiausias užkandis. Jis tinka ir šventiniam stalui, ir kasdieniam užkandžiui. Sumuštinio pagrindas gali būti bet kokia duona: juoda, pilka, balta. Tai priklauso nuo šeimininkės pageidavimų. Kalbant apie įdarą - tai mėsa, žuvis, daržovės, padažas, sviestas arba kreminis sūris. Be to, sumuštiniai būna ir karšti, ir šalti. Populiariausi yra atviri sumuštiniai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Sumuštiniai su raudona žuvimi ir avokadais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą sumuštiniui: sumaišykite avokadą ir kreminį sūrį, išmaišykite iki vientisos masės, išspauskite citriną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sumuštiniai su raudona žuvimi ir avokadais Žingsnis 2
Supjaustykite duoną riekelėmis ir aptepkite jas pasta, tada ant viršaus sudėkite žuvies gabalėlius. Jei norite, ant sumuštinio išspauskite citrinos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, sumuštiniai, paprasti, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, užkandis, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, sūrio užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, karštieji patiekalai naujiems metams, receptų knyga, sumuštiniai su raudona žuvimi, sumuštiniai su sūriu, sumuštiniai su žuvimi, sumuštiniai su pomidorais, užkandžiai su pomidorais, užkandžiai su česnakais, sūrio pusryčiai, užkandžiai su česnakais

Kategorijos