Sumuštiniai su silke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Sumuštiniai su silke

Silkė yra populiari žuvies rūšis kulinarijoje, ypač šiaurės šalyse, įskaitant Rusiją. Ją dažnai galima pamatyti ant šventinio stalo. Silkė yra gana riebi. Kartu joje gausu baltymų ir beveik nėra angliavandenių. Joje gausu omega-3, B grupės vitaminų, taip pat kalio, natrio ir fosforo. Iš silkės gaminkite skanius sumuštinius. Tam reikės silkės filė, borodino duonos, majonezo, raudonųjų ir žaliųjų svogūnų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštiniai su silke Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Sumuštiniai su silke Žingsnis 2
Silkės filė supjaustykite nedideliais 1-1,5 cm pločio gabalėliais.

Žingsnis 3

Sumuštiniai su silke Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 4

Sumuštiniai su silke Žingsnis 4
Paimkite šiek tiek borodino duonos. Ant kiekvienos riekelės pusės uždėkite po silkės griežinėlį.

Žingsnis 5

Sumuštiniai su silke Žingsnis 5
Kitą pusę burgundiškos duonos aptepkite trupučiu majonezo.

Žingsnis 6

Sumuštiniai su silke Žingsnis 6
Ant silkės ir majonezo išdėliokite raudonąjį svogūną.

Žingsnis 7

Sumuštiniai su silke Žingsnis 7
Sumuštinius papuoškite žaliaisiais svogūnais. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos