Publikavimo data: 2024-04-14
Sumuštiniai su silke
Silkė yra populiari žuvies rūšis kulinarijoje, ypač šiaurės šalyse, įskaitant Rusiją. Ją dažnai galima pamatyti ant šventinio stalo. Silkė yra gana riebi. Kartu joje gausu baltymų ir beveik nėra angliavandenių. Joje gausu omega-3, B grupės vitaminų, taip pat kalio, natrio ir fosforo. Iš silkės gaminkite skanius sumuštinius. Tam reikės silkės filė, borodino duonos, majonezo, raudonųjų ir žaliųjų svogūnų.
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Silkės filė supjaustykite nedideliais 1-1,5 cm pločio gabalėliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 4
Paimkite šiek tiek borodino duonos. Ant kiekvienos riekelės pusės uždėkite po silkės griežinėlį.
Žingsnis 5
Kitą pusę burgundiškos duonos aptepkite trupučiu majonezo.
Žingsnis 6
Ant silkės ir majonezo išdėliokite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 7
Sumuštinius papuoškite žaliaisiais svogūnais. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos