Publikavimo data: 2024-02-03
Sumuštiniai su silke ir kopūstų salotomis receptas
Nedidelės porcijos sumuštiniai su silke ant borodino duonos riekelių gali būti patiekiami kaip sultingas užkandis pietums ar vakarienei arba net šventiniam stalui paįvairinti. Pridėjus tradicinių amerikietiškų kopūstų salotų (coleslaw), patiekalas tampa labai sotus ir aromatingas. Jei pageidaujate, duoną galite lengvai paskrudinti orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Išimkite silkę iš pakuotės, pašalinkite kaulus ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Pirmiausia paruoškite kopūstų salotas. Kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir atidėkite į šalį.Kad pjaustydami svogūną nepradėtumėte verkti, sudrėkinkite peilį šaltu vandeniu. Taip pat galite 5 minutes palaikyti svogūną šaldiklyje, tada dirbti su svogūnais taps patogu.
Žingsnis 4
Iš paprikos pašalinkite kotelį ir sėklas, tada supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Sudėkite salotas: dubenyje sumaišykite visas daržoves ir svogūnus.
Žingsnis 6
Pagal skonį į salotas įpilkite acto, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 7
Dabar sumontuokite sumuštinius: ant kiekvienos borodinskio duonos riekelės dėkite po porciją salotų, tada uždėkite silkės gabalėlius, papuoškite smulkiai pjaustytais krapais ir patiekite.Prieš dėdami įdarą, duoną išdžiovinkite ant sausos keptuvės arba orkaitėje - taip sumuštiniai ilgiau išliks švieži.
Žingsnis 8
Sumuštinius patiekite kaip kanapes. Tam paprasčiausiai supjaustykite duoną batonėliais.
Kategorijos