Sumuštiniai su skumbre su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sumuštiniai su skumbre su grybais

Sumuštiniai - tai patiekalas, kurį sudaro duonos riekelės su tam tikru įdaru. Yra daugybė sumuštinių receptų: nuo klasikinių iki daugiasluoksnių ir originalių. Sumuštiniai populiarūs, nes juos lengva paruošti, galima pasiimti su savimi į kelionę, į darbą kaip užkandį. Skumbrės sumuštiniai su grybais yra skanūs, švelnūs, apetitiški ir papuoš bet kokį šventinį stalą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštiniai su skumbre su grybais Žingsnis 1
Išvalykite skumbrę nuo kaulų. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Sumuštiniai su skumbre su grybais Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir svogūnus ir kepkite juos 5-7 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Sumuštiniai su skumbre su grybais Žingsnis 3
Nupjautą rūkytos skumbrės filė supjaustykite nedideliais kubeliais, tokio pat dydžio kaip kiaušiniai ir grybai.

Žingsnis 4

Sumuštiniai su skumbre su grybais Žingsnis 4
Į atvėsusius grybus įmuškite supjaustytus kiaušinius, tada sudėkite griežinėliais supjaustytą skumbrės filė ir grietinę. Viską gerai išmaišykite giliame dubenyje. Bagetę supjaustykite plonais griežinėliais ir aptepkite mišiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos