Publikavimo data: 2024-06-23
Sumuštiniai su skumbre su grybais
Sumuštiniai - tai patiekalas, kurį sudaro duonos riekelės su tam tikru įdaru. Yra daugybė sumuštinių receptų: nuo klasikinių iki daugiasluoksnių ir originalių. Sumuštiniai populiarūs, nes juos lengva paruošti, galima pasiimti su savimi į kelionę, į darbą kaip užkandį. Skumbrės sumuštiniai su grybais yra skanūs, švelnūs, apetitiški ir papuoš bet kokį šventinį stalą.
Žingsnis 1
Išvalykite skumbrę nuo kaulų. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir svogūnus ir kepkite juos 5-7 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Nupjautą rūkytos skumbrės filė supjaustykite nedideliais kubeliais, tokio pat dydžio kaip kiaušiniai ir grybai.
Žingsnis 4
Į atvėsusius grybus įmuškite supjaustytus kiaušinius, tada sudėkite griežinėliais supjaustytą skumbrės filė ir grietinę. Viską gerai išmaišykite giliame dubenyje. Bagetę supjaustykite plonais griežinėliais ir aptepkite mišiniu.
Kategorijos