Publikavimo data: 2024-10-21
Sumuštiniai su sūrio-česnakų užtepu ir rūkyta dešra
Mėgstantiems greitą ir sotų užkandį - sumuštiniai su rūkyta dešra, sūriu ir šviežiomis, sultingomis žolelėmis yra puikus pasirinkimas. Šiuos sočius sumuštinius patiekite pusryčiams su puodeliu kavos ar arbatos arba kaip užkandį dienos metu. Paruošimas neužims daug laiko, o patiekalui skirtų produktų rasite bet kurios šeimininkės šaldytuve.
Žingsnis 1
Supjaustykite kepinį į 10 plonų riekelių. Supjaustytus skrebučius apkepkite įkaitintame svieste. Šiam užkandžiui skirtus skrebučius paruoškite taip, kad jų viršus būtų labai traški ir auksinė plutelė, o vidus - minkštas, tačiau nekepkite duonos, kol ji bus sausa.
Žingsnis 2
Juodąjį sūrį sutarkuokite smulkia arba stambia tarka. Rūkytą dešrą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Nulupkite česnako skilteles ir susmulkinkite jas presu. Tada sudėkite juos į tarkuotą sūrį ir įpilkite 4 valgomuosius šaukštus majonezo, viską gerai išmaišykite, kad sūris ir majonezas sudarytų vientisą masę.
Žingsnis 4
Ant skrudintos duonos užtepkite sūrio ir česnakų pastos, ant įdaro uždėkite griežinėliais pjaustytos rūkytos dešros ir papuoškite petražolių šakele.
Kategorijos