Sumuštiniai su upėtakiu ir grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Sumuštiniai su upėtakiu ir grietinėlės sūriu

Sumuštiniai su upėtakiais - tai užkandis, kuriame gausu ingredientų derinio. Juos galima lengvai patiekti pusryčiams ar užkandžiui, o originaliai ir gražiai patiekus, jie gali tapti ir šventinio stalo užkandžiu. Sumuštiniams paruošti neužtruksite daug laiko, o jie taps sočiu skanėstu visai šeimai. Prie sumuštinių tinka karšti gėrimai, pavyzdžiui, arbata, kava ar kakava, ir šalti gėrimai, pavyzdžiui, morsai ir sultys.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštiniai su upėtakiu ir grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį plonais griežinėliais. Agurką supjaustykite plonais plačiais griežinėliais. Susmulkinkite prieskonines žoleles: galite naudoti krapus, petražoles, kalendras.

Žingsnis 2

Sumuštiniai su upėtakiu ir grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Baltą duoną supjaustykite vidutinio dydžio riekelėmis. Kiekvieną riekelę aptepkite kreminiu sūriu. Nepagailėkite sūrio, kad jis būtų tolygus ir geras sluoksnis, kad sumuštinis nebūtų sausos konsistencijos.

Žingsnis 3

Sumuštiniai su upėtakiu ir grietinėlės sūriu Žingsnis 3
Ant sūrio sudėkite agurkus, tada raudonosios žuvies griežinėlius.

Žingsnis 4

Sumuštiniai su upėtakiu ir grietinėlės sūriu Žingsnis 4
Perkelkite paruoštus sumuštinius į serviravimo lėkštę, ant viršaus pabarstykite smulkintomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos