Publikavimo data: 2024-04-02
Sumuštiniai su upėtakiu ir grietinėlės sūriu
Sumuštiniai su upėtakiais - tai užkandis, kuriame gausu ingredientų derinio. Juos galima lengvai patiekti pusryčiams ar užkandžiui, o originaliai ir gražiai patiekus, jie gali tapti ir šventinio stalo užkandžiu. Sumuštiniams paruošti neužtruksite daug laiko, o jie taps sočiu skanėstu visai šeimai. Prie sumuštinių tinka karšti gėrimai, pavyzdžiui, arbata, kava ar kakava, ir šalti gėrimai, pavyzdžiui, morsai ir sultys.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį plonais griežinėliais. Agurką supjaustykite plonais plačiais griežinėliais. Susmulkinkite prieskonines žoleles: galite naudoti krapus, petražoles, kalendras.
Žingsnis 2
Baltą duoną supjaustykite vidutinio dydžio riekelėmis. Kiekvieną riekelę aptepkite kreminiu sūriu. Nepagailėkite sūrio, kad jis būtų tolygus ir geras sluoksnis, kad sumuštinis nebūtų sausos konsistencijos.
Žingsnis 3
Ant sūrio sudėkite agurkus, tada raudonosios žuvies griežinėlius.
Žingsnis 4
Perkelkite paruoštus sumuštinius į serviravimo lėkštę, ant viršaus pabarstykite smulkintomis žolelėmis.
Kategorijos