Sumuštiniai su upėtakiu ir varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Sumuštiniai su upėtakiu ir varškės sūriu

Sumuštiniai su upėtakiais - tai užkandis, kuriame gausu ingredientų derinio. Juos galima lengvai patiekti pusryčiams ar užkandžiui, o originaliai ir gražiai patiekus, jie gali tapti ir šventinio stalo užkandžiu. Sumuštiniams paruošti neužtruksite daug laiko, o jie taps sočiu skanėstu visai šeimai. Prie sumuštinių tinka karšti gėrimai, pavyzdžiui, arbata, kava ar kakava, ir šalti gėrimai, pavyzdžiui, morsai ir sultys.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštiniai su upėtakiu ir varškės sūriu Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sudėkite juos į varškę ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sumuštiniai su upėtakiu ir varškės sūriu Žingsnis 2
Baltą duoną supjaustykite vidutinio dydžio riekelėmis. Apkepkite duoną iš abiejų pusių truputį augaliniame aliejuje, kol taps traški.

Žingsnis 3

Sumuštiniai su upėtakiu ir varškės sūriu Žingsnis 3
Ant duonos užtepkite sūrio ir svogūnų įdaro. Ant viršaus uždėkite rukolos šakelių. Tada sudėkite upėtakio griežinėlius.

Žingsnis 4

Sumuštiniai su upėtakiu ir varškės sūriu Žingsnis 4
Perkelkite sumuštinius į serviravimo lėkštę. Jei norite, sumuštinius papuoškite smulkintomis šviežiomis žolelėmis (krapais, petražolėmis arba kalendromis).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos