Publikavimo data: 2024-03-24
Sumuštiniai su upėtakiu ir varškės sūriu
Sumuštiniai su upėtakiais - tai užkandis, kuriame gausu ingredientų derinio. Juos galima lengvai patiekti pusryčiams ar užkandžiui, o originaliai ir gražiai patiekus, jie gali tapti ir šventinio stalo užkandžiu. Sumuštiniams paruošti neužtruksite daug laiko, o jie taps sočiu skanėstu visai šeimai. Prie sumuštinių tinka karšti gėrimai, pavyzdžiui, arbata, kava ar kakava, ir šalti gėrimai, pavyzdžiui, morsai ir sultys.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sudėkite juos į varškę ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Baltą duoną supjaustykite vidutinio dydžio riekelėmis. Apkepkite duoną iš abiejų pusių truputį augaliniame aliejuje, kol taps traški.
Žingsnis 3
Ant duonos užtepkite sūrio ir svogūnų įdaro. Ant viršaus uždėkite rukolos šakelių. Tada sudėkite upėtakio griežinėlius.
Žingsnis 4
Perkelkite sumuštinius į serviravimo lėkštę. Jei norite, sumuštinius papuoškite smulkintomis šviežiomis žolelėmis (krapais, petražolėmis arba kalendromis).
Kategorijos