Publikavimo data: 2025-08-18
Sumuštiniai su vištiena ir grybais "Asorti"
Sumuštiniai neseniai pateko į mano draugų kulinarines knygas. Nusprendžiau neatsilikti nuo jų ir pagal jų receptus pasigaminti šiuos skanius ir sočius sumuštinius pusryčiams ar pietums.
Žingsnis 1
Grybus smulkiai supjaustykite ir kartu su svogūnais pakepinkite keptuvėje. Tai užtruks 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite filė kubeliais, pabarstykite pipirais ir druska, siųskite į keptuvę su aliejumi, kad apkeptų.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į dubenį. Atvėsinkite keptus grybus ir mėsą, sumaišykite su sūriu dubenyje, įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Duoną perpjaukite į 2 dalis, kiekvieną jų patepkite trupučiu majonezo, tada ant duonos užtepkite grybų, vištienos filė ir sūrio mišinio.
Žingsnis 5
Dėkite sumuštinius 15 minučių į orkaitę (ji turi būti įkaitinta iki 160-170 laipsnių).
Kategorijos