Sumuštiniai šventiniam stalui receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Sumuštiniai šventiniam stalui receptas

Visus šventiniam stalui skirtus sumuštinius galima suskirstyti į tris kategorijas. Pirmajai priklauso tie, kuriuos gaminate nuolat ir kurių receptus žinote atmintinai. Antroji - tie, kuriuos galite sugalvoti akimirksniu. O trečioji - neišbandyti. Jie naudojami, jei visi įprasti variantai jums jau nusibodo, o naujo recepto sugalvoti nėra laiko. Mūsų traškių sumuštinių su tofu, grybais, minkštu varškės sūriu ir agurkais receptas yra tik vienas iš jų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštiniai šventiniam stalui receptas Žingsnis 1
Grybus, agurkus ir tofu supjaustykite nedideliais griežinėliais, o svogūną smulkiai sukapokite.

Žingsnis 2

Sumuštiniai šventiniam stalui receptas Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite sojų padažą, sudėkite tofu ir kepkite ant didelės ugnies, kol lengvai paruduos.Kad tofu būtų dar aromatingesnis, 12 valandų marinuokite jį alyvuogių aliejuje su Provanso žolelėmis.

Žingsnis 3

Sumuštiniai šventiniam stalui receptas Žingsnis 3
Apkepkite duonos riekes ant sausos keptuvės, kol jos taps traškios, tada aptepkite jas varške.

Žingsnis 4

Sumuštiniai šventiniam stalui receptas Žingsnis 4
Ant duonos dėkite tofu, grybų, agurkų, pabarstykite smulkintu svogūnu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos