Publikavimo data: 2024-02-04
Sumuštiniai šventiniam stalui receptas
Visus šventiniam stalui skirtus sumuštinius galima suskirstyti į tris kategorijas. Pirmajai priklauso tie, kuriuos gaminate nuolat ir kurių receptus žinote atmintinai. Antroji - tie, kuriuos galite sugalvoti akimirksniu. O trečioji - neišbandyti. Jie naudojami, jei visi įprasti variantai jums jau nusibodo, o naujo recepto sugalvoti nėra laiko. Mūsų traškių sumuštinių su tofu, grybais, minkštu varškės sūriu ir agurkais receptas yra tik vienas iš jų.
Žingsnis 1
Grybus, agurkus ir tofu supjaustykite nedideliais griežinėliais, o svogūną smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite sojų padažą, sudėkite tofu ir kepkite ant didelės ugnies, kol lengvai paruduos.Kad tofu būtų dar aromatingesnis, 12 valandų marinuokite jį alyvuogių aliejuje su Provanso žolelėmis.
Žingsnis 3
Apkepkite duonos riekes ant sausos keptuvės, kol jos taps traškios, tada aptepkite jas varške.
Žingsnis 4
Ant duonos dėkite tofu, grybų, agurkų, pabarstykite smulkintu svogūnu ir patiekite.
Kategorijos