Sumuštinis "Croque Monsieur". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sumuštinis "Croque Monsieur".

Nusprendėme jums pasiūlyti būtent šį receptą, nes visi mėgsta sumuštinius, ypač vaikai. Croque Monsieur yra klasikinis rytinis sumuštinis, kuris suteiks jums gerą nuotaiką visai dienai. Būtinai pabandykite jį pasigaminti namuose, malonumas garantuotas!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštinis "Croque Monsieur". Žingsnis 1
Pradėkite nuo padažo: nedideliame puode ištirpinkite sviestą, supilkite miltus ir 60 sekundžių maišykite mediniu šaukštu ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Sumuštinis "Croque Monsieur". Žingsnis 2
Maišydami palaipsniui keliais etapais supilkite šiltą pieną. Kai padažas sutirštės, virkite dar porą minučių, kad miltai išvirtų. Padažas turi būti vientisos konsistencijos. Pagardinkite trupučiu druskos, pipirų ir tarkuotu muskato riešutu. Atidėkite į šalį.

Žingsnis 3

Sumuštinis "Croque Monsieur". Žingsnis 3
Tolygiai paskrudinkite duoną skrudintuve arba orkaitėje.

Žingsnis 4

Sumuštinis "Croque Monsieur". Žingsnis 4
Ant dviejų riekelių iš vienos pusės užtepkite šiek tiek Dižono garstyčių. Ant keturių riekelių, įskaitant garstyčių riekeles, tolygiai užtepkite bešamelio.

Žingsnis 5

Sumuštinis "Croque Monsieur". Žingsnis 5
Ant bešamelio dėkite du ar tris plonus kumpio griežinėlius, kad padengtų du skrebučius. Ant visų 4 skrebučių dėkite sūrio griežinėlių: ant kumpio ir ant bešamelio.

Žingsnis 6

Sumuštinis "Croque Monsieur". Žingsnis 6
Ant kitų riekelių uždėkite riekeles be kumpio ir perkelkite abu sumuštinius į folija išklotą kepimo skardą. Kepkite orkaitėje 10 minučių 220 °C temperatūroje.

Žingsnis 7

Sumuštinis "Croque Monsieur". Žingsnis 7
Patiekite tiesiai iš orkaitės su žaliomis salotomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos