Publikavimo data: 2025-08-17
Sumuštinis iš borodino duonos su avokadu ir karbonadu
Daugelis žmonių klausia savęs: kaip paįvairinti įprastus pusryčius, kad jie būtų maistingesni ir sveikesni? Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasigaminti sumuštinius iš tinkamų ingredientų! Kasdienėje mityboje pageidautina vartoti ruginę, o ne kvietinę duoną. Todėl tinkamų rytinių pusryčių pagrindas yra borodino duona! Pikantiškumo suteikia švelnus avokado minkštimas, sumaišytas su prieskoniais. Ant viršaus uždėkite karbonado griežinėlių. Kiaulienos nugarinė suteiks sumuštiniui daugiau sotumo!
Žingsnis 1
Supjaustykite karbonadą griežinėliais ant pjaustymo lentelės. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Supjaustykite avokadą griežinėliais ir pašalinkite perteklių, palikdami tik minkštimą. Jį sudėkite į atskirą dubenį. Į minkštimą suberkite žoleles, maltus juoduosius pipirus ir šiek tiek augalinio aliejaus. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Kepkite duoną, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 4
Aptepkite skrudintą duoną avokadų ir prieskonių mišiniu.
Žingsnis 5
Ant viršaus uždėkite karbonado griežinėlių. Sumuštinį pabarstykite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Paruošta!
Kategorijos