Publikavimo data: 2024-03-29
Sumuštinis su avokadu
Sumuštinis su avokadu ir kiaušiniu - tai puiki meilės istorija, dėl kurios norisi anksti keltis ir eiti į virtuvę. Tinkamo sumuštinio su avokadu gaminimo paslaptis - vaisiaus prinokimas. Jis turi būti minkštas liečiant. Norėdami sunokinti neprinokusį avokadą, įdėkite jį į popierinį maišelį ir palikite sausoje ir šiltoje vietoje porai dienų.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadų pastą. Avokadą perpjaukite į dvi dalis, išimkite kauliuką, nulupkite odelę, supjaustykite minkštimą mažais griežinėliais ir sudėkite į gilų dubenį. Išspauskite citrinos sultis, įberkite druskos, pipirų ir gerai sutrinkite šakute. Turi būti gauta pastos konsistencijos masė.
Žingsnis 2
Išdžiovinkite duoną. Į įkaitintą sausą keptuvę įdėkite 2 riekes duonos ir kiekvieną pusę kepkite po 1 minutę.
Žingsnis 3
Iškepkite kiaušinį. Įkaitintą keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir įmuškite kiaušinį. Kepkite 2 minutes. Kiaušinio trynį iškepkite iki pusiau iškepusio.
Žingsnis 4
Sudėkite sumuštinį. Paimkite vieną duonos riekę, patepkite ją avokadų pasta ir ant viršaus atsargiai uždėkite kiaušinį. Ant viršaus uždėkite antrą duonos riekę.
Kategorijos