Publikavimo data: 2025-08-16
Sumuštinis su avokadu ir druska.
Avokado griežinėlius galima tiesiog apšlakstyti šviežiomis citrinos sultimis, pabarstyti trupučiu druskos ir patiekti ant skrudintos juodos arba ruginės duonos pusryčiams ar užkandžiui. Arba pabandykite pasigaminti avokadų pastą su druska ir tepti ją ant duonos vietoj sviesto. Atkreipkite dėmesį, kad valgyti tinka tik prinokę avokadai, pernokę ir nepakankamai prinokę avokadai nėra naudingi. Subrendusių avokadų minkštimas tobulas - nei kietas, nei minkštas, bet kreminis ir sviestinis. Skonis priklauso nuo veislės, bet dažniausiai jis būna kreminis su riešutų natomis.
Žingsnis 1
Paruoškite užtepėlę. Kruopščiai sutrinkite avokadą šakute. Suberkite druską, citrinos sultis, augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Ant duonos užtepkite tešlą storu sluoksniu.
Kategorijos