Sumuštinis su avokadu ir druska. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Sumuštinis su avokadu ir druska.

Avokado griežinėlius galima tiesiog apšlakstyti šviežiomis citrinos sultimis, pabarstyti trupučiu druskos ir patiekti ant skrudintos juodos arba ruginės duonos pusryčiams ar užkandžiui. Arba pabandykite pasigaminti avokadų pastą su druska ir tepti ją ant duonos vietoj sviesto. Atkreipkite dėmesį, kad valgyti tinka tik prinokę avokadai, pernokę ir nepakankamai prinokę avokadai nėra naudingi. Subrendusių avokadų minkštimas tobulas - nei kietas, nei minkštas, bet kreminis ir sviestinis. Skonis priklauso nuo veislės, bet dažniausiai jis būna kreminis su riešutų natomis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Sumuštinis su avokadu ir druska. Žingsnis 1
Paruoškite užtepėlę. Kruopščiai sutrinkite avokadą šakute. Suberkite druską, citrinos sultis, augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sumuštinis su avokadu ir druska. Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Ant duonos užtepkite tešlą storu sluoksniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, sumuštiniai, paprasti, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, užkandis, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, sūrio užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, karštieji patiekalai naujiems metams, receptų knyga, sumuštiniai su raudona žuvimi, sumuštiniai su sūriu, sumuštiniai su žuvimi, sumuštiniai su pomidorais, užkandžiai su pomidorais, užkandžiai su česnakais, sūrio pusryčiai, užkandžiai su česnakais

Kategorijos