Publikavimo data: 2024-03-29
Sumuštinis su dešra
Sumuštinis - tai iš Europos kilęs uždaras sumuštinis, visame pasaulyje garsėjantis savo skoniu, sotumu ir paprastu paruošimu. Tarp dviejų duonos riekelių - privalomų sumuštinio sudedamųjų dalių - kiekvienas gali dėti įdarą pagal savo skonį: mėsą, kumpį, šoninę, sūrį, žuvį, kiaušinius, žoleles ir daržoves. Šiandien sužinosite, kaip lengvai paruošti šį gatvės maistą namuose. Paprasčiausias ir greičiausias variantas - sumuštinis su dešra - idealiai tinka pusryčiams, kai ryte svarbi kiekviena minutė.
Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną skrudintuve. Jei neturite skrudintuvo, duoną paskrudinkite storasienėje keptuvėje. Tokiu atveju riekes galite lengvai patepti augaliniu aliejumi kepimo šepetėliu, kad duona geriau paruduotų.
Žingsnis 2
Kiekvieną duonos riekę iš vienos pusės patepkite sviestu. Ant sviesto sluoksniais dėkite įdarą tokia tvarka: pomidorų griežinėliai, salotos, dešra ir sūris. Įdarą uždenkite antrąja duonos rieke (ant įdaro viršaus užtepkite sviesto). Tą patį padarykite su kitomis dviem duonos riekėmis ir likusiais įdaro ingredientais.
Žingsnis 3
Paruoštus sumuštinius supjaustykite (geriausia įstrižai, kaip siūloma pagal klasikinį receptą). Sluoksniuotus uždarus sumuštinius galite sutvirtinti kanapių iešmeliais.
Kategorijos