Publikavimo data: 2025-08-17
Sumuštinis su karbonadu.
Sumuštinis "Club Sandwich" - Amerikoje įprastas patiekalas, kurį galima rasti bet kurios užkandinės meniu. Išskirtinis jo bruožas - trikampio forma ir kelios pakopos: du skrebučiai su įdaru viduje perpjaunami per pusę ir sujungiami dantų krapštukais. Duona paprastai skrudinama skrudintuve arba kepama ant grotelių. Į įdarą dedama šviežių daržovių, mėsos ir sūrio, o abi sumuštinio pusės gausiai aptepamos padažu. Šį patiekalą patogu pasiimti su savimi kaip užkandį arba kaip skanėstą iškylai.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą sumaišydami majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite salotų lapus.
Žingsnis 3
Svarbu duoną iš abiejų pusių išdžiovinti ant grotelių, kad vėliau ji nesuminkštėtų nuo įdaro.
Žingsnis 4
Pusę sumuštinio aptepkite padažu, išdėliokite sūrio griežinėlius, pabarstykite salotų lapais.
Žingsnis 5
Į kitą sluoksnį sudėkite pomidorus, tada karbonadą ir raudonąjį svogūną.
Žingsnis 6
Kitą sumuštinio pusę aptepkite padažu ir uždėkite ant skrebučio riekelės su paruoštu įdaru.
Žingsnis 7
Dabar sumuštinį įstrižai perpjaukite į 2 arba 4 trikampius. Kad būtų paprasčiau ir sumuštinis nesubyrėtų, duonos riekes suriškite dantų krapštukais.
Žingsnis 8
Padėkite patiekalą ant lėkštės. Patiekite su mėgstamais padažais, pavyzdžiui, sūrio ar kepsnių. Prie šio patiekalo taip pat tiktų keptos bulvytės.
Kategorijos