Publikavimo data: 2024-05-25
Sumuštinis su kruasanu ir braškėmis
Kai prie arbatos norisi ko nors labai gaivaus, ne per saldaus, bet sultingo ir išskirtinio skonio, geriausias pasiūlymas - kruasanas su braškėmis. Erdvią tešlos tekstūrą gerai subalansuoja tirštas kreminis sūris, o uogos ir mėtos suteikia gaivumo ir saldumo, bet neapsunkina.
Žingsnis 1
Paruoškite uogas ir kruasaną. Aštriu peiliu perpjaukite kruasaną išilgai per vidurį, bet ne iki galo, kad kruasanas atsiverstų kaip knyga. Braškes supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Pagaminkite sumuštinį. Peilio galu imkite sūrį ir tvirtai užtepkite jį ant apatinės kruasano pusės. Ant viršaus išdėliokite braškių skilteles, šiek tiek jas užlenkdami. Ant uogų griežinėlių pabarstykite kalendrų, uždėkite mėtų lapelių ir užlenkite sumuštinį.
Kategorijos