Sumuštinis su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Sumuštinis su lašiša

Jūros gėrybių žinovams siūloma daugybė uždarų sumuštinių su žuvimi rūšių. Šiandien sužinosite, kaip pasigaminti subtilų ir sotų sumuštinį su lašiša. Receptas ypač patiks lengvai sūdytos raudonosios žuvies - gausaus baltymų ir aminorūgščių, kalio ir fosforo šaltinio - gerbėjams. Atminkite, kad pernelyg sodri raudona filė spalva yra rodiklis, jog ji tiesiog nudažyta! Rinkitės rausvą produktą su baltomis gyslomis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštinis su lašiša Žingsnis 1
Kiekvieną duonos riekę iš vienos pusės aptepkite 1 valgomuoju šaukštu varškės.

Žingsnis 2

Sumuštinis su lašiša Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinius: ant 2 duonos riekelių ant sūrio uždėkite salotų lapą, ant salotų dėkite griežinėliais pjaustytą žuvį, ant žuvies - pomidorą, ant pomidoro - dar vieną salotų lapą. Sumuštinius uždenkite likusiomis duonos riekelėmis, kurias prieš tai aptepėte sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos