Publikavimo data: 2024-03-29
Sumuštinis su lašiša
Jūros gėrybių žinovams siūloma daugybė uždarų sumuštinių su žuvimi rūšių. Šiandien sužinosite, kaip pasigaminti subtilų ir sotų sumuštinį su lašiša. Receptas ypač patiks lengvai sūdytos raudonosios žuvies - gausaus baltymų ir aminorūgščių, kalio ir fosforo šaltinio - gerbėjams. Atminkite, kad pernelyg sodri raudona filė spalva yra rodiklis, jog ji tiesiog nudažyta! Rinkitės rausvą produktą su baltomis gyslomis.
Žingsnis 1
Kiekvieną duonos riekę iš vienos pusės aptepkite 1 valgomuoju šaukštu varškės.
Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinius: ant 2 duonos riekelių ant sūrio uždėkite salotų lapą, ant salotų dėkite griežinėliais pjaustytą žuvį, ant žuvies - pomidorą, ant pomidoro - dar vieną salotų lapą. Sumuštinius uždenkite likusiomis duonos riekelėmis, kurias prieš tai aptepėte sūriu.
Kategorijos