Sumuštinis su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Sumuštinis su lašiša

Mėsa, žuvis, sūris, kiaušiniai, daržovės - visa tai įvairiais deriniais galima naudoti kaip įdarą tarp dviejų duonos riekelių, kad gautumėte uždarą sumuštinį. Šiandien sužinosite, kaip pasigaminti sumuštinį su lašiša - produktu, kuriame gausu fosforo, jodo ir magnio. Teisingai pasirinkite lašišą. Žuvis turi būti švelniai rausvos, o ne raudonos (spalvotos) spalvos filė. Į receptą taip pat įeina avokadas, kurio sunokimą galima nustatyti pagal kotelį. Jei plotas po koteliu yra geltonas arba šviesiai rudas, avokado vaisius yra prinokęs.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštinis su lašiša Žingsnis 1
Perpjaukite prancūzišką bagetę iš šono, bet ne iki galo, atverkite ją kaip "skrynelę".

Žingsnis 2

Sumuštinis su lašiša Žingsnis 2
Sutrinkite avokadą dubenyje iki pastos pavidalo ir sumaišykite su citrinos sultimis.

Žingsnis 3

Sumuštinis su lašiša Žingsnis 3
Gauta avokadų pasta patepkite bagetės vidų. Šis produktas, kuriame gausu sveikų augalinių riebalų, šiame recepte pakeičia sviestą ir puikiai dera su lašiša.

Žingsnis 4

Sumuštinis su lašiša Žingsnis 4
Ant vienos bagetės pusės uždėkite lašišos plokšteles ir jas "uždarykite". Skanus ir maistingas sumuštinis paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos