Publikavimo data: 2024-04-02
Sumuštinis su lašiša
Mėsa, žuvis, sūris, kiaušiniai, daržovės - visa tai įvairiais deriniais galima naudoti kaip įdarą tarp dviejų duonos riekelių, kad gautumėte uždarą sumuštinį. Šiandien sužinosite, kaip pasigaminti sumuštinį su lašiša - produktu, kuriame gausu fosforo, jodo ir magnio. Teisingai pasirinkite lašišą. Žuvis turi būti švelniai rausvos, o ne raudonos (spalvotos) spalvos filė. Į receptą taip pat įeina avokadas, kurio sunokimą galima nustatyti pagal kotelį. Jei plotas po koteliu yra geltonas arba šviesiai rudas, avokado vaisius yra prinokęs.
Žingsnis 1
Perpjaukite prancūzišką bagetę iš šono, bet ne iki galo, atverkite ją kaip "skrynelę".
Žingsnis 2
Sutrinkite avokadą dubenyje iki pastos pavidalo ir sumaišykite su citrinos sultimis.
Žingsnis 3
Gauta avokadų pasta patepkite bagetės vidų. Šis produktas, kuriame gausu sveikų augalinių riebalų, šiame recepte pakeičia sviestą ir puikiai dera su lašiša.
Žingsnis 4
Ant vienos bagetės pusės uždėkite lašišos plokšteles ir jas "uždarykite". Skanus ir maistingas sumuštinis paruoštas!
Kategorijos