Publikavimo data: 2024-06-11
Sumuštinis su lašiša, avokadu, pomidorais ir svogūnais
Toks sumuštinis bus puiki alternatyva pilnaverčiams pietums ar pusryčiams. Avokado minkštime gausu vitaminų ir svarbių mineralinių medžiagų. Prie šio recepto prisideda ir lašiša, kurios nauda visiems plačiai žinoma. Lašišos mėsoje gausu fosforo, jodo, kalcio, kalio, taip pat omega-3, kuris yra veiksmingas širdies ir kraujagyslių ligų prevencijos elementas. Ir vitaminų kompleksas, todėl ši žuvis dvigubai naudingesnė.
Žingsnis 1
Pomidorą ir svogūną supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Kiekvieną bagetės riekelę kruopščiai aptepkite varške.
Žingsnis 3
Šaukštu atsargiai išimkite avokado šerdį. Supjaustykite kvadratėliais. Pabarstykite prieskoniais ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Gerai išmaišykite
Žingsnis 4
Ant sūrio sudėkite tankų sluoksnį, uždenkite pomidorų griežinėliais.
Žingsnis 5
Tada svogūnų žiedai ir žuvies patiekalas. Iš anksto supjaustykite ją kąsnio dydžio gabalėliais ir patepkite aliejumi.
Kategorijos