Sumuštinis su "Nori" ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Sumuštinis su "Nori" ir ryžiais

Atrodytų, kaip galima derinti sumuštinį ir nori su ryžiais? Tiesą sakant, tai labai paprasta. Japonai sumuštinį su nori ir ryžiais vadina onigirazu. Toks užkandis - tikras atradimas Azijos virtuvės žinovams. Jei mėgstate suktinukus ir sušius, bet nežinote, kaip juos paruošti, nori ir ryžių sumuštinio receptas kaip tik jums. Norint paruošti sumuštinio suktinuką, nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Šiam receptui rekomenduojama naudoti specialius suši ryžius arba bet kokius lipnius ryžius.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštinis su "Nori" ir ryžiais Žingsnis 1
Išvirkite ryžius: į puodą supilkite šaltą vandenį, suberkite išmirkytus ryžius, uždenkite dangčiu ir statykite ant vidutinės ugnies. Kai ryžiai užvirs, sumažinkite ugnį. Virkite apie 15 minučių, kol ryžiai išvirs.

Žingsnis 2

Sumuštinis su "Nori" ir ryžiais Žingsnis 2
Paruoškite acto sirupą ryžiams. Sumaišykite obuolių actą su cukrumi. Supilkite acto sirupą į virtus ryžius ir uždenkite dangčiu. Leiskite ryžiams 10-15 minučių atvėsti.

Žingsnis 3

Sumuštinis su "Nori" ir ryžiais Žingsnis 3
Paruoškite tuno įdarą. Sumaišykite mėsą su majonezu iki pašteto konsistencijos.

Žingsnis 4

Sumuštinis su "Nori" ir ryžiais Žingsnis 4
Suformuokite sumuštinį. Nori lakštą dėkite blizgančia puse žemyn ir į lakšto vidurį įdėkite 2 valgomuosius šaukštus ryžių. Išlyginkite ryžius taip, kad liktų atstumas nuo kraštų. Sumuštinį formuokite sluoksnis po sluoksnio. Dėkite špinatų lapus, tada agurkų ir paprikų sluoksnį. Ant viršaus uždėkite 1 valgomąjį šaukštą tuno, išlyginkite šaukštu. Paskutinis sluoksnis - ryžiai. Norio kampus užlenkite į vidurį, kad gautųsi vokas. Tokiu pat būdu padarykite dar du sumuštinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos