Publikavimo data: 2024-04-06
Sumuštinis su raudona žuvimi ir virtiniu kiaušiniu
Kiaušinis su raudona žuvimi yra mėgstamiausi daugelio Europos gyventojų pusryčiai. Šiam patiekalui tinka bet kokia žuvis, įskaitant kuoją ar lašišą. Svarbiausia, kad ji nebūtų persūdyta. Priešingu atveju tai trukdys švelniam kreminiam kiaušinio skoniui.
Žingsnis 1
Išvirkite virtą kiaušinį. Užvirinkite vandenį. Ištirpinkite jame actą ir maišykite, kol susidarys piltuvėlis. Į piltuvėlio vidurį įmuškite kiaušinius. Virkite 3 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinį. Ant duonos užtepkite sūrio, ant viršaus uždėkite salotų lapą, uždėkite gabalėlį žuvies ir kelias agurko skilteles, o ant viršaus - virtą kiaušinį.
Kategorijos