Publikavimo data: 2024-03-29
Sumuštinis su sūriu
Sumuštinis - tai naminis greitasis maistas - uždaras sumuštinis su įdaru, kuriam naudojami sotūs ingredientai (mėsa, žuvis, kiaušiniai, sūris, papildytas daržovėmis ir žolelėmis). Šiandien papasakosime, kaip keptuvėje pritaikyti klasikinį sumuštinį su sūriu. Naudodamiesi paprastu receptu tokį "sumuštinį" galima greitai pasigaminti pusryčiams arba pasiimti su savimi užkandžiui.
Žingsnis 1
Kiekvieną duonos riekę iš vienos pusės patepkite sviestu.
Žingsnis 2
Ant vienos duonos riekės (iš ne sviestu pateptos pusės) dėkite sūrio (gali būti 2 sluoksniai). Kita duonos riekele uždenkite sūrį (sviestu patepta puse į išorę).
Žingsnis 3
Kepkite sumuštinį keptuvėje ant vidutinės ugnies po 1,5-2 min. iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus. Per tą laiką sūrio įdaras išsilydys. Duonai kepti užtenka aliejaus, kuriuo patepėte duoną, todėl keptuvės papildomai neriebaluokite, nes sumuštiniai bus per daug riebūs.
Kategorijos