Sumuštinis su tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sumuštinis su tunu

Yra daugybė sumuštinių (uždarų sumuštinių su įdaru tarp dviejų duonos riekelių arba duonos kepalo) receptų. Dažniausiai, be skrudintos duonos, jų sudedamosios dalys yra sūris, kumpis, mėsa, kiaušiniai, daržovės, žuvies produktai, taip pat šviežios daržovės. Šiandien siūlome pasigaminti sumuštinį su tunu. Šį paprastą receptą greitomis rankomis ypač įvertins jūros gėrybių mėgėjai. Rinkitės konservuotą tuną, kuriame yra tuno filė, o ne "salotinį tuną" (su kaulais, oda ir pan.).
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštinis su tunu Žingsnis 1
Paruoškite skrudintą duoną. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir jį suplakite. Duonos riekes pamerkite į kiaušinio masę ir kepkite, kol jos taps auksinės spalvos. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos folija arba pergamentu.

Žingsnis 2

Sumuštinis su tunu Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinį: pakaitomis dėkite sūrio, porą špinatų lapų, šakute sutrintą tuną, svogūnų žiedus ir vėl sūrį. Įdarą uždenkite antrąja duonos riekele.

Žingsnis 3

Dėkite sumuštinius į orkaitę maždaug 5 minutėms. Kai sūris išsilydys, išimkite juos iš orkaitės ir patiekite iš karto, kol sūris nesukietėjo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos