Publikavimo data: 2024-04-06
Sumuštinis su vištiena
Pirmą kartą sumuštiniai "Club" buvo patiekiami uždaruose Niujorko klubuose XIX a. pabaigoje. Dėl šios priežasties sumuštinis gavo klubo pavadinimą ir išpopuliarėjo visame pasaulyje. Pagrindinis sumuštinio su vištiena "Club" recepto triukas - pakaitomis dėti ingredientus tarp trijų paskrudintų duonos riekelių. Į duonos riekes taip gausiai dedamas visas įdaras, kad jas tenka prilaikyti iešmeliais, kad sumuštinis nesubyrėtų.
Žingsnis 1
Apkepkite vištienos krūtinėlę ir šoninę. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Vištienos krūtinėlę pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Kepkite augaliniame aliejuje po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Kepkite šoninę, kol paruduos.
Žingsnis 2
Paskrudinkite duoną. Į įkaitintą sausą keptuvę įdėkite 3 riekes duonos ir kiekvieną pusę apkepkite po 1 minutę.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 4
Surinkite sumuštinį su kloaka. Vištieną supjaustykite plonais įstrižais griežinėliais. Pirmąją skrebučio riekelę aptepkite padažu, uždenkite salotos lapu, ant salotos dėkite vištienos griežinėlius. Ant sumuštinio uždėkite antrąją duonos riekę, iš abiejų pusių apteptą padažu, šoninės, pomidorų ir sūrio griežinėlių, salotų lapą. Uždenkite trečiąja duonos riekele, taip pat patepta padažu, bet iš apačios. Įdėkite du iešmelius, kad sumuštinis nesubyrėtų, ir perpjaukite jį įstrižai.
Kategorijos