Sumuštinis su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Sumuštinis su vištiena

Pirmą kartą sumuštiniai "Club" buvo patiekiami uždaruose Niujorko klubuose XIX a. pabaigoje. Dėl šios priežasties sumuštinis gavo klubo pavadinimą ir išpopuliarėjo visame pasaulyje. Pagrindinis sumuštinio su vištiena "Club" recepto triukas - pakaitomis dėti ingredientus tarp trijų paskrudintų duonos riekelių. Į duonos riekes taip gausiai dedamas visas įdaras, kad jas tenka prilaikyti iešmeliais, kad sumuštinis nesubyrėtų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, glitimo turintys grūdai, maisto priedai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštinis su vištiena Žingsnis 1
Apkepkite vištienos krūtinėlę ir šoninę. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Vištienos krūtinėlę pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Kepkite augaliniame aliejuje po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Kepkite šoninę, kol paruduos.

Žingsnis 2

Sumuštinis su vištiena Žingsnis 2
Paskrudinkite duoną. Į įkaitintą sausą keptuvę įdėkite 3 riekes duonos ir kiekvieną pusę apkepkite po 1 minutę.

Žingsnis 3

Sumuštinis su vištiena Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite majonezą ir garstyčias.

Žingsnis 4

Sumuštinis su vištiena Žingsnis 4
Surinkite sumuštinį su kloaka. Vištieną supjaustykite plonais įstrižais griežinėliais. Pirmąją skrebučio riekelę aptepkite padažu, uždenkite salotos lapu, ant salotos dėkite vištienos griežinėlius. Ant sumuštinio uždėkite antrąją duonos riekę, iš abiejų pusių apteptą padažu, šoninės, pomidorų ir sūrio griežinėlių, salotų lapą. Uždenkite trečiąja duonos riekele, taip pat patepta padažu, bet iš apačios. Įdėkite du iešmelius, kad sumuštinis nesubyrėtų, ir perpjaukite jį įstrižai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos