Publikavimo data: 2024-06-22
Šuo su daržovėmis ir vištiena
Japonų virtuvė yra ypatinga, o pagrindinis jos skirtumas nuo kitų virtuvių - beveik visų gaminamų patiekalų nauda sveikatai. Antrasis japonų virtuvei būdingas bruožas - originalūs skonių deriniai.
Žingsnis 1
Supjaustykite baklažaną, cukiniją, cukiniją, papriką ir morką griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Vištieną supjaustykite plonais griežinėliais. Perpjaukite aštriąją raudonąją ir žaliąją papriką per pusę ir išimkite šerdis. Supjaustykite jas mažais griežinėliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Vištienos gabalėlius kepkite ant didelės ugnies, kol taps traškūs. Paruoštą mėsą išverskite į lėkštę. Sobos makaronus įmeskite į keptuvėje verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės. Išimkite į sietelį, kad nuo makaronų nutekėtų vanduo.
Žingsnis 3
Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepėte vištieną, apkepkite daržoves. Pirmiausia dvi minutes pakepinkite svogūną ir morkas. Po to cukiniją, baklažaną, papriką ir aštriąją papriką. Visas daržoves kartu troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Į daržoves sudėkite vištieną, supilkite sojų padažą ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažą. Leiskite visiems ingredientams įsigerti į vienas kito skonius ir aromatus.
Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite makaronus, ant viršaus sudėkite vištieną ir daržoves. Sriuba paruošta. Patiekite.
Kategorijos