Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite ant lėkštės
Pagal šį receptą kepdami kotletus ant kepimo skardos galite naudoti mėsą su kaulu arba mėsą. Įvairūs prieskoniai, prieskoniai ir prieskoniai, kuriais įtrinama mėsa, pavyzdžiui, juodieji ir raudonieji pipirai, česnakai arba paprika, suteikia patiekalui pikantiškumo ir skonio. Pirmiausia kotletus apkepkite ant keptuvės, kad įgautų auksinę plutelę, tada pasigaminkite garstyčių ir medaus padažą, aptepkite juo kiekvieną kotletą ir kepkite mėsą orkaitėje, kol ji bus paruošta.
Žingsnis 1
Paruoškite ir iškepkite mėsą. Kiaulieną išilgai perpjaukite į dvi dalis. Kiekvieną gabalėlį gerai aptepkite iš abiejų pusių ir įtrinkite druska bei pipirais. Kepkite mėsą ant didelės ugnies augaliniame aliejuje po 5 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Iškepkite mėsą. Perkelkite kotletus į kepimo indą. Kepkite kotletus iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite sūrį, garstyčias ir medų. Padažą užtepkite ant mėsos ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos