Supjaustykite ant lėkštės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite ant lėkštės

Pagal šį receptą kepdami kotletus ant kepimo skardos galite naudoti mėsą su kaulu arba mėsą. Įvairūs prieskoniai, prieskoniai ir prieskoniai, kuriais įtrinama mėsa, pavyzdžiui, juodieji ir raudonieji pipirai, česnakai arba paprika, suteikia patiekalui pikantiškumo ir skonio. Pirmiausia kotletus apkepkite ant keptuvės, kad įgautų auksinę plutelę, tada pasigaminkite garstyčių ir medaus padažą, aptepkite juo kiekvieną kotletą ir kepkite mėsą orkaitėje, kol ji bus paruošta.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite ant lėkštės Žingsnis 1
Paruoškite ir iškepkite mėsą. Kiaulieną išilgai perpjaukite į dvi dalis. Kiekvieną gabalėlį gerai aptepkite iš abiejų pusių ir įtrinkite druska bei pipirais. Kepkite mėsą ant didelės ugnies augaliniame aliejuje po 5 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Supjaustykite ant lėkštės Žingsnis 2
Iškepkite mėsą. Perkelkite kotletus į kepimo indą. Kepkite kotletus iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite sūrį, garstyčias ir medų. Padažą užtepkite ant mėsos ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos