Publikavimo data: 2024-06-15
Supjaustykite džiovintais krapais
Kotletai - tai plaktuku mušami mėsos gabalai, pagardinami prieskoniais ir kepami įkaitintoje keptuvėje. Pabandykite kotletus kepti iš kiaušinių, miltų ir džiovintų krapų tešlos. Dėl tešlos mėsa tampa minkštesnė viduje ir traškesnė išorėje. Visas gaminimo procesas nereikalauja daug laiko ir pastangų, o kotletai būna sultingi ir labai skanūs.
Žingsnis 1
Pagardinkite kotletus prieskoniais ir paruoškite tešlą. Kiekvieną gabalėlį mėsos pasūdykite ir pabarstykite pipirais, įtrinkite prieskonius į ląstelieną. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, miltus ir džiovintus krapus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Apkepkite kiaulienos kotletus. Kiekvieną mėsos gabalėlį pamerkite į tešlą. Ant kaitlentės pastatykite keptuvę ir įkaitinkite. Supilkite aliejų, sumažinkite kaitrą ir sudėkite kotletus į keptuvę. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps.
Kategorijos