Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite folijoje
Orkaitėje folijoje kepti kiaulienos kotletai su obuoliais ir sūriu būna minkšti, sultingi, kvapnūs ir švelnaus skonio. Kepimas folijoje užtikrina tolygų mėsos iškepimą. Kepant marinatas neišgaruoja, o įsigeria į kotletus, todėl jie būna neįtikėtinai minkšti ir tiesiog tirpsta burnoje. Jei norite gražios auksinės plutelės, kepimo pabaigoje foliją nuimkite. Patiekite karštus kotletus su bulvių koše arba šviežiomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Apskrudinkite mėsą. Kiaulieną perpjaukite išilgai į dvi dalis. Kiekvieną gabalėlį gerai apskrudinkite. Pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą kepimui. Aptepkite mėsą garstyčiomis ir grietine, ant viršaus sudėkite svogūnus ir obuolius.
Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite ant jos kotletus, pabarstykite sūriu. Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Žingsnis 4
Kepkite kotletus, kol iškeps. Atidarykite foliją ir kepkite kotletus dar 15 minučių.
Kategorijos