Supjaustykite folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite folijoje

Orkaitėje folijoje kepti kiaulienos kotletai su obuoliais ir sūriu būna minkšti, sultingi, kvapnūs ir švelnaus skonio. Kepimas folijoje užtikrina tolygų mėsos iškepimą. Kepant marinatas neišgaruoja, o įsigeria į kotletus, todėl jie būna neįtikėtinai minkšti ir tiesiog tirpsta burnoje. Jei norite gražios auksinės plutelės, kepimo pabaigoje foliją nuimkite. Patiekite karštus kotletus su bulvių koše arba šviežiomis daržovėmis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite folijoje Žingsnis 1
Apskrudinkite mėsą. Kiaulieną perpjaukite išilgai į dvi dalis. Kiekvieną gabalėlį gerai apskrudinkite. Pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Supjaustykite folijoje Žingsnis 2
Paruoškite mėsą kepimui. Aptepkite mėsą garstyčiomis ir grietine, ant viršaus sudėkite svogūnus ir obuolius.

Žingsnis 3

Supjaustykite folijoje Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite ant jos kotletus, pabarstykite sūriu. Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Žingsnis 4

Supjaustykite folijoje Žingsnis 4
Kepkite kotletus, kol iškeps. Atidarykite foliją ir kepkite kotletus dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos