Supjaustykite orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite orkaitėje

Pagal šį receptą orkaitėje kepami kotletai ruošiami sluoksniais, kaip prancūziško stiliaus mėsa. Kiaulienos gabaliukai šiame patiekale ne tik apkepami, bet ir marinuojami aštriame mišinyje. Mėsa gaunasi sultinga, minkšta ir aromatinga. Kepimui geriausiai tinka kiaulienos nugarinė (karbonadas), krūtininė, kumpis, mentė. Galima naudoti grybus, kurie greitai išverda.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite orkaitėje Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Dubenyje sumaišykite druską, garstyčias, aliejų, grietinę ir apynius. Šiuo mišiniu įtrinkite kotletams skirtą mėsą. Uždenkite dubenį su kiauliena ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 2-3 valandas.

Žingsnis 2

Supjaustykite orkaitėje Žingsnis 2
Kepkite kotletus orkaitėje. Iškeptus ir marinuotus mėsos gabalėlius sudėkite ant kepimo skardos, aptepkite majonezu. Ant viršaus sudėkite svogūnus, tada pomidorų žiedus ir paskutinį sluoksnį - grybus. Ant viršaus pabarstykite sūrio. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos