Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su baltagūžiais kopūstais
Kotletai su baltagūžiais kopūstais - labai skanus ir maistingas patiekalas, paruoštas iš sultingos kiaulienos ir patrauklaus garnyro. Troškiniui gaminti be kopūstų naudojami obuoliai, kurie, derėdami su daržovėmis, sukuria neįprastą skonio derinį. O malonaus saldaus skonio patiekalui suteikia kmynai, cinamonas ir rozmarinas. Kaip žinia, kopūstuose yra daug baltymų, riebalų ir organinių rūgščių, kurios palankiai veikia imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Į keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir palaukite, kol įkais. Tada sudėkite kiaulienos kotletus. Kepkite mėsą iš abiejų pusių 5-6 minutes. Sudėkite kotletus į kepimo indą, įpilkite 200 ml vandens ir įberkite rozmarinų. Uždenkite indą folija ir 25 minutes pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Tada nuimkite foliją ir kepkite kotletus dar 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite garnyrą. Keptuvėje su likusiu saulėgrąžų aliejumi pakepinkite svogūną ir sudėkite kopūstus. Suberkite kmynus, cinamoną ir 200 ml vandens. Uždenkite garnyrą dangčiu ir troškinkite 15 minučių. Po to į kopūstus įpilkite acto, medaus, miltų, tarkuotų obuolių ir druskos pagal skonį, gerai išmaišykite ir palikite troškintis dar 10 minučių.
Kategorijos