Supjaustykite su baltagūžiais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su baltagūžiais kopūstais

Kotletai su baltagūžiais kopūstais - labai skanus ir maistingas patiekalas, paruoštas iš sultingos kiaulienos ir patrauklaus garnyro. Troškiniui gaminti be kopūstų naudojami obuoliai, kurie, derėdami su daržovėmis, sukuria neįprastą skonio derinį. O malonaus saldaus skonio patiekalui suteikia kmynai, cinamonas ir rozmarinas. Kaip žinia, kopūstuose yra daug baltymų, riebalų ir organinių rūgščių, kurios palankiai veikia imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su baltagūžiais kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Į keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir palaukite, kol įkais. Tada sudėkite kiaulienos kotletus. Kepkite mėsą iš abiejų pusių 5-6 minutes. Sudėkite kotletus į kepimo indą, įpilkite 200 ml vandens ir įberkite rozmarinų. Uždenkite indą folija ir 25 minutes pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Tada nuimkite foliją ir kepkite kotletus dar 15 minučių.

Žingsnis 2

Supjaustykite su baltagūžiais kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite garnyrą. Keptuvėje su likusiu saulėgrąžų aliejumi pakepinkite svogūną ir sudėkite kopūstus. Suberkite kmynus, cinamoną ir 200 ml vandens. Uždenkite garnyrą dangčiu ir troškinkite 15 minučių. Po to į kopūstus įpilkite acto, medaus, miltų, tarkuotų obuolių ir druskos pagal skonį, gerai išmaišykite ir palikite troškintis dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos