Supjaustykite su bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su bazilikais

Sultinga, skania ir aromatinga mėsa galite vaišinti save ir savo artimuosius be didelio vargo, tereikia pasigaminti kotletą su bazilikais. Tam geriau imti liesos kiaulienos arba jautienos gabalėlius. Kad mėsa būtų sultingesnė, ją galima kurį laiką palaikyti prieskoniuose arba marinate. Bazilikai tinka ir švieži, ir džiovinti. Kad būtų daugiau skonio, galima įdėti šiek tiek česnako arba kalendros.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustykite su bazilikais Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Mėsą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais. Iš abiejų pusių gerai įmuškite virtuviniu plaktuku, kad kotletas būtų dvigubai didesnis. Smulkiai supjaustykite bazilikus, apibarstykite jais kotletus, dar šiek tiek pamuškite, tada pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Supjaustykite su bazilikais Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Kepkite mėsos gabalėlius įkaitintame aliejuje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada apibarstykite mėsą smulkintu česnaku ir lengvai įtrinkite šaukštu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos