Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su bazilikais
Sultinga, skania ir aromatinga mėsa galite vaišinti save ir savo artimuosius be didelio vargo, tereikia pasigaminti kotletą su bazilikais. Tam geriau imti liesos kiaulienos arba jautienos gabalėlius. Kad mėsa būtų sultingesnė, ją galima kurį laiką palaikyti prieskoniuose arba marinate. Bazilikai tinka ir švieži, ir džiovinti. Kad būtų daugiau skonio, galima įdėti šiek tiek česnako arba kalendros.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Mėsą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais. Iš abiejų pusių gerai įmuškite virtuviniu plaktuku, kad kotletas būtų dvigubai didesnis. Smulkiai supjaustykite bazilikus, apibarstykite jais kotletus, dar šiek tiek pamuškite, tada pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Kepkite mėsos gabalėlius įkaitintame aliejuje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada apibarstykite mėsą smulkintu česnaku ir lengvai įtrinkite šaukštu.
Kategorijos