Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su bruknių padažu.
Mėsos kotletai puikiai dera su saldžiarūgščiu uogų padažu - įsitikinkite tuo gamindami kalakutienos kotletus su bruknių padažu. Įvairiose šalyse bruknės nuo seno naudojamos tiek saldžioms uogienėms ir gėrimams, tiek pikantiškiems mėsos ir daržovių patiekalų padažams gaminti. Įdomu tai, kad bruknės gali pakeisti kavą pagal žvalumo suteikiančius komponentus. Jei spanguoles išdžiovinsite, paskrudinsite, susmulkinsite ir išvirsite, gausite puikų gaivinantį gėrimą.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Bruknių uogienę, medų ir apelsinų sultis sudėkite į blenderio indą ir sumaišykite iki vientisos masės. Tada sudėkite apelsino žievelę ir dar kartą sumaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus padaže. Pusę padažo supilkite ant kepimo indo dugno ir sudėkite kotletus, tada mėsą užpilkite likusiu padažu. Kepkite kotletus orkaitėje 1 valandą.
Kategorijos