Supjaustykite su bulvių miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su bulvių miltais

Bulvių miltai dažnai painiojami su krakmolu. Iš tikrųjų tai skirtingi produktai. Jie skiriasi gamybos būdu ir naudojimo sritimi. Pirmųjų dažnai dedama į kepinius, antrieji naudojami padažams ir rūgštynėms tirštinti. Kotletai su bulvių miltais gaunami ypač traškūs, nepakartojamo skonio ir aromato. Be to, produktas labai naudingas: stiprina imunitetą, šalina iš organizmo vandens perteklių ir didina darbingumą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su bulvių miltais Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Mėsą supjaustykite porcijomis skersai pluošto, pabarstykite druska ir prieskoniais. Kiaušinį sumaišykite su 1 šaukšteliu garstyčių ir šiuo mišiniu apvoliokite mėsą. Palikite 10 minučių. Tuomet pamuškite virtuviniu plaktuvu, mėsą uždengę maistine plėvele.

Žingsnis 2

Supjaustykite su bulvių miltais Žingsnis 2
Įdarykite kotletus. Sumaišykite bulvių miltus su likusiomis garstyčiomis ir kiaušiniu, pagardinkite druska ir dar kartą išmaišykite. Panardinkite kotletus į tešlą, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Supjaustykite su bulvių miltais Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę ir įkaitinkite aliejų. Sudėkite mėsos gabalėlius taip, kad tarp jų būtų tarpai, ir kepkite 8-10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Tada apverskite ir tiek pat laiko kepkite uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos