Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su bulvių miltais
Bulvių miltai dažnai painiojami su krakmolu. Iš tikrųjų tai skirtingi produktai. Jie skiriasi gamybos būdu ir naudojimo sritimi. Pirmųjų dažnai dedama į kepinius, antrieji naudojami padažams ir rūgštynėms tirštinti. Kotletai su bulvių miltais gaunami ypač traškūs, nepakartojamo skonio ir aromato. Be to, produktas labai naudingas: stiprina imunitetą, šalina iš organizmo vandens perteklių ir didina darbingumą.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Mėsą supjaustykite porcijomis skersai pluošto, pabarstykite druska ir prieskoniais. Kiaušinį sumaišykite su 1 šaukšteliu garstyčių ir šiuo mišiniu apvoliokite mėsą. Palikite 10 minučių. Tuomet pamuškite virtuviniu plaktuvu, mėsą uždengę maistine plėvele.
Žingsnis 2
Įdarykite kotletus. Sumaišykite bulvių miltus su likusiomis garstyčiomis ir kiaušiniu, pagardinkite druska ir dar kartą išmaišykite. Panardinkite kotletus į tešlą, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę ir įkaitinkite aliejų. Sudėkite mėsos gabalėlius taip, kad tarp jų būtų tarpai, ir kepkite 8-10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Tada apverskite ir tiek pat laiko kepkite uždengę dangčiu.
Kategorijos