Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su česnakiniu padažu.
Kotletai su česnakiniu padažu - sultingas mėsos patiekalas, pasižymintis pikantišku skoniu ir nuostabiu aromatu. Patiekalo pagrindu pasirinkta kiaulienos nugarinė, kuri sujungia visaverčius baltymus ir geležį, kuri organizme praleidžia deguonį. Padaže esantis česnakas taip pat naudingas sveikatai: jis yra seleno, mangano, vitaminų B6 ir C šaltinis.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Iš abiejų pusių kotletus pabarstykite itališkomis žolelėmis. Po to perkelkite mėsą į gilų dubenį ir užpilkite sojų padažu. Palikite kiaulieną marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite česnakinį padažą. Į dubenį supilkite augalinį aliejų, suberkite itališkas žoleles, česnaką, pagal skonį druskos ir pipirų, išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Keptuvę su augaliniu aliejumi įkaitinkite iki stiprios ugnies. Sudėkite į ją marinuotus kotletus. Kepkite juos 60-70 sekundžių, tada apverskite ir šaukštu švelniai aptepkite česnakiniu padažu. Kepkite kotletus dar 70-80 sekundžių, tada nukelkite keptuvę nuo kaitvietės, uždenkite dangčiu ir palikite patiekalą 2-3 minutėms.
Kategorijos